14/012019Presentatie Vrouwen van Nu, afdeling Gorredijk

Presentatie verzorgd voor Vrouwen van Nu, afdeling Gorredijk. Het was een leuke avond waar ik 67 vrouwen kennis heb laten maken met de mantelzorgmakelaar.  Slechts 1 mevrouw had al eens van de mantelzorgmakelaar gehoord, Het was alleen daarom al een vruchtbare avond voor me. Na afloop werd ik bedankt met een heerlijk pakket vol Friese Lekkernijen. Kijk, daar kom ik graag nog een keer voor terug.

  • 04/0720195 sterren review

    Tevreden cliënten, daar doen we het voor!

  • 07/042019Omrop Fryslân

    In het kader van de week van de mantelzorg was ik op 4 april jl. te gast in het tvprogramma Hjoed van Omrop Fryslân om te vertellen over mijn beroep en te praten over de toekomst van mantelzorgondersteuning in Friesland.

  • 01/022019Special Goed Vertegenwoordigd

    Wie regelt jouw zaken als je het zelf niet meer kunt? Er zijn verschillende manieren om vertegenwoordiging te regelen. Het is sterk afhankelijk van de persoonlijke situatie welke vorm van vertegenwoordiging het meest geschikt is. Wat zijn de verschillende vormen van vertegenwoordiging en wat zijn de belangrijkste verschillen? Lees de Special Goed Vertegenwoordigd die ik in opdracht van @MantelzorgNL geschreven heb.

Meer informatie of afspraak maken? Bel: 06-24118050 of neem contact met ons op

Neem contact op