08/062017Mantelzorgbeurs Sneek

Op 8 juni 2017 werd er in het theater van Sneek een mantelzorgbeurs gehouden. De beurs was onderverdeeld in een aantal thema's w.o. mantelzorg en werk. Samen met mijn collega Bonny Veenstra gaf ik voorlichting over mantelzorgvriendelijk personeelsbeleid.

Gemiddeld is 1 op de 6 werknemers mantelzorger. Het is van belang dat werkgevers bewust zijn van het belang van een goede balans tussen werk en privé. De aandacht voor mantelzorg op het werk kan er voor zorgen dat de werknemer de focus op zijn werk kan houden.

Zorgen dat de mantelzorger zich staande kan houden is goed voor de zorgvrager, de mantelzorger en bespaart de samenleving miljarden aan kosten.

  • 04/0720195 sterren review

    Tevreden cliënten, daar doen we het voor!

  • 07/042019Omrop Fryslân

    In het kader van de week van de mantelzorg was ik op 4 april jl. te gast in het tvprogramma Hjoed van Omrop Fryslân om te vertellen over mijn beroep en te praten over de toekomst van mantelzorgondersteuning in Friesland.

  • 01/022019Special Goed Vertegenwoordigd

    Wie regelt jouw zaken als je het zelf niet meer kunt? Er zijn verschillende manieren om vertegenwoordiging te regelen. Het is sterk afhankelijk van de persoonlijke situatie welke vorm van vertegenwoordiging het meest geschikt is. Wat zijn de verschillende vormen van vertegenwoordiging en wat zijn de belangrijkste verschillen? Lees de Special Goed Vertegenwoordigd die ik in opdracht van @MantelzorgNL geschreven heb.

Meer informatie of afspraak maken? Bel: 06-24118050 of neem contact met ons op

Neem contact op